Content Club Membership

In de Content Club community ga jij elke maand een stukje groeien in je content skills, zodat jij steeds beter wordt in het inzetten van online marketing.

Content Club Membership

Ilona

Oh sanne ik wil je even laten weten hoe blij ik al ben met de community ❤️ ik heb het gevoel dat ik nu echt een duidelijke start heb gekregen. Een duidelijke taak en doel voor deze maand. En volgende maand gaan we weer een stukje verder. Ik kijk uit naar de Q&A zodat we met elkaar kunnen brainstormen en nog beter worden in het thema waarin je ons hebt meegenomen afgelopen maand. Er is ook genoeg rust. En voldoende tijd om dit thema aan te pakken. Geen haast en toch actie. Nu al blij mee. Zin in de volgende!!

Ingrid

Jouw contentclub zet me wel weer even op scherp Sanne! Het maakt me weer bewust van zaken die in de loop van de tijd wat naar de achtergrond verdwijnen. Zoals de doelgroep, het thema van deze maand. Heerlijk om weer op deze manier weer aan mijn bedrijf aan de slag te zijn. En ook fijn dat in de club een goede sfeer heerst! Ik ben echt blij dat ik ingestapt ben. 🥰

Manon

Vandaag een live Q&A gehad bij Sanne. Van te voren via een formulier mijn vragen ingestuurd en ik heb daar weer goeie inzichten uit gekregen! Nu weer aan de slag💪 Het prettigste vind ik dat ik na aanschaf niet alles 'alleen' online hoef te doen, maar dat er per maand een onderwerp wordt aangepakt en je zo steeds weer in de actie gezet wordt!! En dat is hier stiekem heel erg nodig 😉😜

Monique

Toen ik zag dat Sanne de Content Club begon, heb ik mij meteen aangemeld. Al een hele tijd luisterde ik haar podcasten. En werd daar altijd super enthousiast van. De Content Club is echt super fijn. Sanne denkt met je mee en je ontmoet andere ondernemers. Je krijgt echt heel veel waarde voor de prijs die zij vraagt. En het belangrijkste; elke maand ga je met een nieuw onderwerp aan de slag, waardoor je écht zelf stappen gaat ondernemen. Ik hoop dat deze groep zich snel nóg meer uit gaat breiden met toffe ondernemers!